Tid     20 min 
Portioner     6 
 
Ingredienser
Tacobröd
Balsamico
Bulgursallad
1 grönsaksbuljongkub
6 portioner bulgur
2 tomater
1 rödlök
1 paprika
2 nävar spenat
1 paket fetaost
Hummus
2 paket kikärtor 
2 st lime
2 msk spiskummin
4 msk tahini
4 msk vatten
1 tsk chiliflingor
1 näve persilja (eller 30 gram fusen) 
Salt och peppar
 
Steg 1
Koka bulguren enligt instruktioner, men istället för salt använd grönsaksbuljong. 
 
Steg 2 
Häll av kikärtsspadet och skölj av kikärtorna med vatten. Lägg i en bunke tillsammans med de andra hummusingredienserna och mixa med stavmixer (alternativt matbererade). 
 
Steg 3 
Skär upp grönsakerna och lägg i en stor skål. När bulguren är klar, blanda ned den med grönsakerna. Blanda även ner fetaosten. 
 
Steg 4 
Servera med tacobröd och balsamico.