Tid 20 min
Portioner 6

Ingredienser
Tacobröd
Balsamico
Bulgursallad
1 grönsaksbuljongkub
6 portioner bulgur
2 tomater
1 rödlök
1 paprika
2 nävar spenat
1 paket fetaost
Hummus
2 paket kikärtor
2 st lime
2 msk spiskummin
4 msk tahini
4 msk vatten
1 tsk chiliflingor
1 näve persilja (eller 30 gram fusen)
Salt och peppar
Steg 1
Koka bulguren enligt instruktioner, men istället för salt använd grönsaksbuljong.
Steg 2
Häll av kikärtsspadet och skölj av kikärtorna med vatten. Lägg i en bunke tillsammans med de andra hummusingredienserna och mixa med stavmixer (alternativt matbererade).
Steg 3
Skär upp grönsakerna och lägg i en stor skål. När bulguren är klar, blanda ned den med grönsakerna. Blanda även ner fetaosten.
Steg 4
Servera med tacobröd och balsamico.